sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Cipők


Tenisz

Méretek: S
Változat alap ára:24999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 19999 Ft
Méretek: S
Változat alap ára:16999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 15999 Ft
Méretek: M
Változat alap ára:15999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 12999 Ft
Tenisz ruházat - Tenisz szoknya
 

A Nike 1972 óta gyárt nők részére is tenisz cipőt és tenisz ruházatot. 1973-ban a kor egyik nagy teniszsztárjával, a román Ilie Nastase-val kötöttek kizárólagos szerződést Nike teniszcipő és teniszruha használatára és reklámozására. A nemzetközi versenyek és az egész világon fogható közvetítések során milliók láthatták az akkori modelleket a sportolón. 1978-ban egy újabb nagyágyúval a tenisz „rosszfiújával” sikerült kizárólagos szerződést kötni a Nike tenisz cipő és tenisz ruha népszerűsítésére, ő John McEnroe. Ismertsége megkérdőjelezhetetlen volt a világ minden táján. Nagyon sokáig a Nike tenisztermékek reklámarcai között nem volt női teniszező, viszont minden új modellnek megvolt a női változata is.

 A 90-es évektől, és főleg a 2000-es évektől viszont megtört a jég. A leghíresebb és legsikeresebb női játékosok kaptak reklámszerződést teniszcipő, tenisz szoknya, tenisz ruházat népszerűsítésére. Itt kiemelhető Szeles Mónika, Martina Hingis, Lindsay Davenport és Anna Kurnyikova neve és személye.

2010-től két világhírű női Nike reklámarca is van a teniszvilágnak: a villámgyors és atlétikus amerikai Serena Williams és a nőies és elegáns orosz Maria Sharapova. 

A tenisz női kedvelői hamar megkedvelték mind a sportra, mind az utcai divatos viseletre gyártott tenisz ruházatot. A Dri-Fit technológia által biztosított professzionális nedvességelvezetés, a termékek könnyűsége és nőies fazonja sokat tett hozzá, hogy sportolás és utcai viselet közben is Nike-ot hordjanak a hölgyek. A fazonok között megtalálható, normál, szűkített vagy karcsúsított változat is mind a tenisznadrág, a tenisz szoknya, mind tenisz póló modelljeiből. A sportolás alatt viselt darabok poliészterből készülnek, az utcai divatmodellek - mint például a galléros pólók, nadrágok, szoknyák – pamutot is tartalmaznak.

A női Nike tenisz ruházat kiválasztásába sokszor beleszól az is, hogy melyik kedvenc játékos éppen melyik modellt használja. Nike teniszruha látható, többek között Serena Williams, Maria Sharapova, Li Na, Viktoria Azarenka mérkőzésein.

A töretlen népszerűség a Nike tenisz ruházatnál is sok közkedvelt modellt szült: Nike Advantage, Nike Court, Nike Vapor, Nike Maria, Nike Power, Nike Premier, Nike Victory.

A Nike a női vásárlók körében már a legkeresettebb a tenisz ruházat vásárlása vagy internetes rendelése során, mert minden minőségi követelményt biztosít használat közben.
GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett