sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Futóruházat - Női futónadrág
 

A Nike minőségi futócipői már bizonyítottak a futást sportként választó célközönség körében, amikor a futóruházat is kezdett a sportág elengedhetetlen kiegészítője lenni. A szokásos rövidnadrág-póló összeállítást egyre jobban felváltotta a technikai ruházat: az igazi futó póló és az igazi női futónadrág. A profi atléták által használt futó ruha teljesen testhez simuló, anyaga áramvonalas és nagyobb sebességű mozgáshoz segítet.

1991 óta a Nike hivatalosan is szponzorálja mind cipővel, mind futóruházattal az USA Team atlétikai válogatottját minden világbajnokságon, olimpián és nemzeti versenyen. 2040-ig ez a szponzori szerződés még biztosan fenn fog állni.

A futás nőnemű kedvelői szívesen használják ki a Nike női futóruházat, azaz a női futópóló, a női futónadrág, az aláöltözetek, futókabátok és futó zoknik által biztosított komfortot és technikai adottságokat.

A Nike futóruházat nagymértékben poliészterből készül Dri-Fit nedvességelvezető technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad.

Több sportághoz hasonlóan a női futóknál is nagyon közkedvelt a Nike Pro, amely testhez simuló anyagával, kiváló lélegző és nedvességelvezető tulajdonságaival méltán lett kihagyhatatlan kelléke a sportolásnak.

Ahhoz, hogy a sport egész évben, bármelyik évszakban űzhető legyen a Nike Therma-Fit technológiával gyártott  futóruházatot is forgalmaz. A futó ruha belső részén lévő bolyhos részek kiváló hőtartást adnak a hűvös időben, szabadtéren végzett sportolás közben.

A Nike sok sikeres és éremgyűjtő atlétát segített már győzelemhez, de természetesen az amerikai futók és atlétikai versenyzők legnagyobb szponzora, mint például Sanya Richards-Ross, Allyson Felix, Carmelita Jeter, Galen Rupp, Ashton Eaton.

A töretlen népszerűség a Nike női futóruházatnál is sok közkedvelt modellt szült: Nike Pro, Nike Pro Hyperspeed, Nike Pro Hyperwarm, Nike Distance.

A futási szokásokat követve, de a minőségi elvárásokat megtartva a Nike a női vásárlók körében a legkeresettebb a futó póló, futónadrág, futóruházat vásárlása vagy internetes rendelése során.
GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett