sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból


Fitnesz

Nike BASELINE CAPRI Női Capri

Nike Női Fitnesz Nadrág

Méretek: XS
Változat alap ára:24999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 15799 Ft

Nike Női Fitnesznadrág

Nike Legend 2.0 Marble

Méretek: L
Változat alap ára:22990 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 16990 Ft

Nike Női Fitnesznadrág

Nike Gym Vintage

Méretek: M
Alapár áfával együtt:
Ár: 11990 Ft
Méretek: 34B
Változat alap ára:22499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 21499 Ft
Méretek: XS
Változat alap ára:12999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 10999 Ft
Méretek: XS
Alapár áfával együtt:
Ár: 12999 Ft
Nike Sportmelltartó - Fitness nadrág - Fitness ruházat
 

A Nike a 90-es évek óta gyárt női fitness ruhát, sportmelltartót illetve korábbi nevén aerobik ruhát. Először kényelmes, lenge öltözetek voltak, de aztán már a testhezálló szabás volt a trend.

A Nike fitness ruha sokáig pamutból készült, de a 2000-es évektől a poliészter vette át a vezető szerepet a ruházat súlyának csökkentése és a nedvességelvezetés érdekében.

Fokozatosan kerültek forgalomba a szorosabb, kosarat nem tartalmazó sportmelltartók, amelyek biztos tartást és komfortot adnak a melleknek sportolás közben, így a hölgy fitneszrajongók maximálisan koncentrálhatnak a gyakorlatok elvégzésére. A fitnesz mellett már Zumba, Jazz tánc vagy akár Hip Hop táncra is bővült a Nike női fitness ruhák kínálata.

Mint minden területen a fitness nadrágnál, a sportmelltartónál, a fitness ruháknál, női fitness cipőnél és tánccipőnél is van világhírű reklámarc: ő Sofia Boutella algériai származású amerikai táncos, koreográfus, színésznő. Szerepelt a Nike összes fitnesz és táncpromóciójában, videóklipekben és filmekben.

A fitnesz és tánc művelői szívesen használják a Nike fitness ruhák által nyújtott - a kényelmet és tartást szolgáló - minőségi kvalitásokat. A Dri-Fit nedvességelvezető technológia elősegíti a bőr lélegzését, a szövet gyors száradását, az anyag könnyűségét.

A Nike női fitness ruhák nagy százaléka poliészterből készül, amelyhez elasztánt vagy spandexet is adnak a még jobb anyagrugalmasság érdekében. Mivel a lazább viselet szabadidőben vagy akár utcai viseletben is megjelenik, így ezeknek a modelleknek az anyagösszetételében a pamut is megjelenik. Nagyon jól kezelhető ruhadarabok, mosógépben is moshatóak.

A töretlen népszerűség a Nike fitneszruhák és sportmelltartók között sok közkedvelt modellt szült: Nike Legend, Nike Pro, Nike Pro Hypercool, Nike Victory, Nike Club, Nike Swoosh.

A minőségi garancia és a folyamatos innováció miatt a Nike a vásárlók körében már a legkeresettebb a fitness ruhák vásárlása vagy internetes rendelése során.
GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett