sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból


Sportruházat

Méretek: S
Változat alap ára:24999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 19999 Ft

Nike Női Fitnesznadrág

Nike Legend 2.0 Marble

Méretek: L
Változat alap ára:22990 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 16990 Ft

Nike Női Fitnesznadrág

Nike Gym Vintage

Méretek: M
Alapár áfával együtt:
Ár: 11990 Ft
Méretek: 34B
Változat alap ára:22499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 21499 Ft
Méretek: XS
Változat alap ára:12999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 10999 Ft
Méretek: XS
Alapár áfával együtt:
Ár: 12999 Ft
Méretek: S
Változat alap ára:16999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 15999 Ft
Méretek: M
Változat alap ára:15999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 12999 Ft

Nike Ruházat - Nike Sportruházat

A Nike sok sportágban köztük a fitneszben, teniszben és futásban is sikeres gyártója a női sportruházatoknak. A különböző fitneszruhák, futóruházat és teniszruházat a legkeresettebbek a hobby és professzionális hölgysportolók körében.

A Nike fitnesz sportruházat a világ legkeresettebb terméke a női amatőr és profi sportolók körében. Az intimebb ruhadaraboktól – mint például a sportmelltartó vagy az aláöltözet – a pulóverként vagy dzsekiként használható fitnesz felsőkig minden megtalálható a repertoárban. Természetesen a felhasználási lehetősége is sokat változott az évek során mert a hölgyek már Zumba, Jazz tánc vagy Hip Hop tánc foglalkozásokra is Nike fitneszruházatot használnak többségében. Sofia Boutella – korunk egyik leghíresebb táncosa, koreográfusa, színésznője – sok reklámban bemutatja a fitnesz női sportruházat előnyeit és tulajdonságait.

A női tenisz sportruházat Nike nagykövete nem is lehetne más, mint a tenisz két amazonja Serena Williams és Maria Sharapova. A nevükkel fémjelzett modellek állandó tagok a keresleti listán.

A futás óriási szeretete és közkedveltsége miatt nem is követel magának nagy reklámot, de az olimpiákon és világbajnokságokon az USA Team folyamatos sikerei láttán többször látunk a közvetítések során a női futókon és a női atlétákon Nike futó sportruházatot.

A különböző sportágak sportruházatai nagy százalékban poliészterből készülnek DRI-FIT nedvességelvezető technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad.

Hidegebb évszakokban lévő sportolási lehetőséghez használnak még THERMA-FIT technológiát, ami a sportruházat hőtartását teszi erősebbé illetve a STORM-FIT technológiát, amely a sportruházat vízállóságát és vízlepergető képességét helyezi előtérbe.

A hölgyek a női sportruházat minőségének megismerésével és a nagy kedvencek ajánlásával méltán válasszák maguknak a Nike termékeit sportolásra és utcai viseletre személyes vásárlás vagy a sportruházat online rendelése során. 

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett