sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Cipők

Nike ruházat - Nike Top

A női top mint a neve is jelzi felsőruházatként használatos. Több fajtája is létezik. A „spagettipántos”, amely alsó viseletként hordott, általában szaténből, poliészterből vagy pamutból. A „csőtop”, amely teljesen körbeöleli és kiemeli a női idomokat, és általában utcai viseletre használják. Amerikában a házasságban élő nők ezeket a topokat „ feleség-szomorító”-nak hívják a férfiak figyelmét felkeltő testhezállósága miatt.  

A Nike topok általában inkább sport topok, amelyek – és idetartozhatnak a sportmelltartók is – sportolásnál használandó alsóöltözetnek készülnek.

Az 20-as évek a fürdő és a strand felsőruházati divatjában már a topok is szerepeltek a nők körében.

A 80-as években az aerobic illetve a jazz-balett kedvelői közül is már elég sok nő topban dolgozta végi az edzéseket.

A 90-es években a GAP és a Dolce and Gabbana divatcég is dobott ki a piacra gyöngyökkel, ékszerkővel vagy különböző kiegészítőkkel díszített topokat, amelyek nagy sikert arattak az utcai női divat területén.  

Az utcán és szabadidőben hordott Nike női topok pamutból készülnek, amelyek kellemes érzetet adnak a bőrnek. Kisebb százalékban poliészterrel is szokták keverni az anyagot, amely a rugalmasságot biztosítja. Többször csak egy kis hímzett vagy nyomott Nike-pipa díszíti, de a t-shirt termékekhez hasonlóan mindenféle kivitelezés  előfordulhat.

A sportolásra is használt topok nagy százalékban poliészterből készülnek DRI-FIT nedvességelvezető technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad. Általában futásnál, táncedzésnél, fitnesznél, jógánál, erőnléti edzéseknél, tenisznél, squashnál használatos.

A vásárlók és az internetes megrendelők a minőség ismeretével és ismerőseik ajánlásával méltán válasszák maguknak a Nike női topokat sportolásra és utcai viseletre.

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett