sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Cipők

Méret:

Póló

Méretek: 5Y
Alapár áfával együtt:
Ár: 10999 Ft
Méretek: L
Változat alap ára:11999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 9999 Ft
Méretek: S
Változat alap ára:14999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 12999 Ft
Méretek: M
Változat alap ára:12499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 7999 Ft

Nike Ruházat - Nike Gyermek Póló

A Nike sok sportágban köztük a futballban, kosárlabdában, fitneszben, teniszben és futásban is sikeres gyártója a gyerek pólóknak. De a legelterjedtebb a gyerekek körében inkább a mindennapi életben és a szabadidőben. Egyszerű és hálás viselet a nike póló, mivel tavasszal és nyáron alap felsőruházatnak, ősszel és télen pulóver illetve kabát alá hordható.

A Nike többfajta gyerek póló gyártásával foglalkozik egész évben, például hosszú- és rövid ujjú t-shirt, galléros póló és ujjatlan póló.

A nike gyermek pólók fazonja lehet „slim”, amely szorosabb, testhezállóbb, és lehet egyenes állású, amely bővebb, lezserebb fazon.

A gyerek pólókon a leggyakrabban megjelenített motívum a „swoosh”, azaz a „pipa”, amely különböző méretekben szokott szerepelni. Közkedvelt még a kedvenc futballcsapatok címerével, a Jordan illetve több ismert Nike sportoló nevével vagy emblémájával ellátott nike gyermek póló. A „Just do it” szlogen pedig már lassan 30 éve hódít. A tinédzserek körében a viccesebb képekkel, jól hangzó szlogenekkel és az Air Max feliratokkal készült gyerek pólók a „menők”.

A tenisz és a golf tradicionális pólói is bekerültek a szívesen hordott utcai fazonok közé. Az utcán és szabadidőben hordott gyerek pólók pamutból készülnek, amelyek kellemes érzetet adnak a bőrnek. Kisebb százalékban poliészterrel is szokták keverni az anyagot, amely a rugalmasságot biztosítja.

A sportolásra is használt gyermek pólók nagy százalékban poliészterből készülnek DRI-FIT nedvességelvezető technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad.

Hidegebb évszakokban utcai viselethez és sportolási lehetőséghez is gyártanak hosszú ujjú gyerek pólót.

A vásárlók és az internetes megrendelők a minőség ismeretével és ismerőseik ajánlásával méltán válasszák maguknak a Nike pólókat sportolásra és utcai viseletre. 

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett