sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Cipők

 
Kosaras mezek - Jordan cuccok
 

A Nike a 80-as évek elején már próbálkozott a kosárlabda berkeibe bekerülni sportszermárkaként, de helyzete még nem volt meghatározó ebben a sportágban. 1984-ben megtört a jég, amikor az NBA akkori feltörekvő nagy sztárjával – Michael Jordannel - karöltve elindított egy napjainkig is világhírű modellt, a Nike Air Jordan-t. Először a Chicago Bulls színeit követve, piros-fekete színben gyártották a jordan cuccokat Olaszországban. 1988-ban új logó került a cipőre és a ruházatra is, a „Jumpman”, amely Jordan ugró sziluettjét ábrázolta. 1989-ben a világpiacon is megjelent az új széria. Szokás lett nem csak a sportra, hanem utcára is használni a modelleket.

30 év alatt több szériát is kiadtak ebből a Nike kosárlabdacipőből és a Jordan ruházatból , minden évben felhasználva az új technológiákat és a külső megjelenésben használt innovációkat. Michael Jordan a sporttól való visszavonulása után üzletemberként maradt a brand további fejlesztésében és sikeres forgalmazásában.

Természetesen további aktív és közkedvelt játékosokkal is kooperált a Nike új és kicsit másabb szériák kifejlesztésében: ők Kobe Bryant és LeBron James. A nevükkel fémjelzett modellek már hasonló sikereket érnek el, mint a Nike Air Jordan cuccok.

A kosaras mezek, nadrágok, zoknik, melegítők poliészterből készülnek, DRI-FIT technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad.

A kosárlabda ruházat divattermékei - pólók, nadrágok, baseballsapkák, pulóverek, kabátok – már pamut anyagot is tartalmaznak, mert itt már a komfort a priorítás a mindennapi használat során.

A marketing a kosárlabdatermékeknél is nagyon fontos. A világ legjobb játékosai reklámozzák a Nike-ot, és Michael Jordan neve még mindig biztosíték a tartós minőség megtartására.

A töretlen népszerűség a Nike kosárlabdatermékeknél sok közkedvelt modellt szült: Nike Air Jordan, Nike Kobe, Nike LeBron, Nike Pro, Nike Hyperspeed.

Bár az NBA csapatai más sportmárkában játszanak, az USA nemzeti csapata már Nike kosaras mezt visel. Több ország válogatottja is a Nike szponzoráltja: Brazília, Kanada, Kína, Izrael, Litvánia, Spanyolország is köztük van. Több európai top klubcsapat is ugyanebben a cipőben jár, mint pédául az FC Barcelona, Olimpiakosz, CSZKA Moszkva, Fenerbahce, Maccabi Tel Aviv.A kosaras mezek professzionális minősége és az utcai divattermékek – köztük a Jordan cuccok – vagánysága miatt a Nike közkedvelt termék a sportág művelői és kedvelői körében.

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett