sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Cipők


Futball

Méretek: MS
Változat alap ára:8999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 7599 Ft
Méretek: M
Változat alap ára:19999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 11999 Ft
Méretek: M
Változat alap ára:19999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 11199 Ft
Méretek: XLSML
Változat alap ára:8999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 8499 Ft
Méretek: XLSLM
Változat alap ára:8999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 8499 Ft
Méretek: LMS
Változat alap ára:8999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 8499 Ft
Méretek: XS
Változat alap ára:13999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 8499 Ft
Méretek: LMS
Változat alap ára:7999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 7599 Ft
Nike Ruházat - Nike Sportruházat
 
Nike Gyermek Futball
 

A Nike sok sportágban már keresett márkaként feltérképezte az európai futballvilágot és futballszeretetet, és rájött, hogy érdemes szerepet vállalni ebben a közegben, a focimez egy fontos iparág lett. Először 1989-ben nyitott az európai futball piac felé, a francia élcsapat, a Paris Saint-Germain hivatalos foci mez beszállítója lett. A focimezek minőségi adottságai és az egyre nagyobb térhódítása eredményeként 1995-ben hosszúlejáratú szerződést kötött a brazil szövetséggel és az USA labdarúgó szövetségével teljes felszerelés szponzorációjára. Európában egy újabb bajnokságba is bekerült, Angliában az Arsenal foci mez és teljes felszerelés beszállítója lett.

1998-ban újabb nagy hal akadt a horogra: az FC Barcelona mez beszállítója lett a Nike, majd rá nemsokára a Manchester United mezek is ellepték a világot. A 90-es évek végétől illetve a 2000-es évek elejétől már szinte minden nívós bajnokságban megvetette magát a Nike Football.

A gyerek foci mezek, futballnadrágok, aláöltözetek, melegítők és a sportszárak is poliészterből készülnek nagy százalékban DRI-FIT nedvességelvezető technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad.

A Nike futballtermékeinek külön NIKE FOOTBALL logója van, és minden terméken megtalálható a DRI-FIT felirat.

A focimezek gyerekeknek és a többi ruházat között is vannak közkedvelt modellek, mint a Nike Tiempo, a Nike Mercurial, a Nike Vapor, a Nike Pro illetve a kedvenc csapatok nevével vagy logójával ellátott divattermékek.

A Nike Football termékeinek térhódító sikere olyan híres szponzorált sportolók nevéhez is köthető, mint Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Wayne Rooney, Neymar, Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli és még sokáig sorolhatnánk.

A futballszerető vásárló gyermeke kedvenc csapatának foci mezét is beszerezheti a Nike-tól, mint például az FC Barcelona, a Manchester United, az Arsenal, a Juventus, a Hertha BSC, az AS Roma, a PSV Eindhoven, a Celtic, a Galatasaray és még sokan mások.

Magyarországon a legkeresettebb magyar vonatkozású termék: a Fradi mez.

Nagyon sok ország válogatottja is Nike foci mezben játszik: pl. Ausztrália, Anglia, Brazília, Kína, Horvátország, Görögország, Hollandia, Franciaország, Lengyelország, Portugália, Törökország, USA.

Érdekesség még, hogy a következő szezontól a Manchester United mezek már nem a Nike égisze alatt készülnek, viszont egy hasonló kvalitású nagycsapaté igen: ez pedig a Bayern München.

A vásárlók és az internetes megrendelők a futballtermékek minőségének megismerésével és a nagy kedvencek ajánlásával méltán válasszák maguknak és gyermekeiknek a Nike termékeit labdarúgásra és utcai viseletre
GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett