sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Cipők


Mezek és Sportruházat

Nike Ruházat - Nike Mezek és Sportruházat

A Nike sportruházat sok sportágban köztük a futballban, kosárlabdában, futásban is sikeres kiegészítője a gyermekek sportolásának. A különböző futball mezek és nadrágok, kosárlabda mezek és nadrágok és futóruházat a legkeresettebbek a hobby és professzionális sportot űző gyerekek körében.

A Nike futball sportruházat a világ legjobb csapatainak tagjain és a világ legjobb játékosain is folyamatosan látható élőben vagy tévéközvetítés közben. Többek között a Barcelona, a Manchester United, az Arsenal, a Juventus, az AS Roma, az angol, francia, holland és portugál válogatott is Nike sportruházatban játszik.

A Nike futballtermékeinek külön NIKE FOOTBALL logója van, és minden terméken megtalálható a DRI-FIT felirat.

A kosárlabda Nike sportruházat vezető modellje az Air Jordan, de a Kobe és LeBron termékek is nagyon sikeresek. Nike ruházatban játszik az USA Team, Spanyolország, Brazília válogatottja és az állandó BL résztvevő FC Barcelona, Olimpiakosz, Fenerbahce és Maccabi Tel Aviv is.

A futás óriási szeretete és közkedveltsége miatt nem is követel magának nagy reklámot, de az olimpiákon és világbajnokságokon az USA Team folyamatos sikerei láttán többször látunk a közvetítések során a futókon és atlétákon Nike futó sportruházatot.

A különböző sportágak Nike sportruházatai, a különféle mezek nagy százalékban poliészterből készülnek DRI-FIT nedvességelvezető technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad.

Hidegebb évszakokban lévő sportolási lehetőséghez használnak még THERMA-FIT technológiát, ami a Nike sportruházat hőtartását teszi erősebbé illetve a STORM-FIT technológiát, amely a Nike sportruházat vízállóságát és vízlepergető képességét helyezi előtérbe.

A Nike sportruházat bolti, a sportruházat outlet és a sportruházat webshop kínálatának feltérképezésével a vásárlók és az internetes megrendelők a mezek és sportruházat minőségének megismerésével és a nagy kedvencek ajánlásával méltán válasszák a Nike termékeit sportolásra és utcai viseletre gyermekeik részére is.

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett