sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Méret:

Melegítő szett

Méretek: LSXL
Változat alap ára:22499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 21499 Ft
Méretek: LMSXL
Változat alap ára:20999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 13999 Ft
Méretek: LMSXL
Változat alap ára:21999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 19999 Ft
Méretek: LXL
Változat alap ára:26999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 17999 Ft

Nike G NSW TRK SUIT FT Kamasz lány Jogging set

Nike Gyermek Melegítő Szett

Méretek: LMSXL
Változat alap ára:22999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 19399 Ft
Méretek: LMSXLXS
Változat alap ára:24999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 17999 Ft
Méretek: LMSXLXS
Változat alap ára:25499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 23499 Ft
Méretek: XLL
Változat alap ára:24999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 18999 Ft
Méretek: 12M18M24M
Változat alap ára:12999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 11999 Ft

Nike Ruházat - Nike Melegítő

Nike Gyermek Melegítő Szett

A gyermek szabadidőruha két részből áll: nadrág és cipzáras felsőrész. Eredetileg a sportolóknak készült, a testük melegen tartására a versenyek előtt.

A 70-es években az edzőtermekben, de a termeken kívül is elfogadott viselet volt a melegítő. Az 1975-ös Bruce Lee mozi (Game of death) is nagyot emelt a népszerűségén. Ekkor már készítették pamutból, poliészterből, frottírból és velúrból.

A 80-as években a hip hop és a breakdance korszakában a nylon és a poliészter anyagok fényes külsőt adtak a melegítő szetteknek, „susogós” hangot hallattak és jellegzetes színkombinációkban kerültek a boltok polcaira.

A 90-es években visszajött a poliészter anyagú melegítő a divatba, ez köszönhető a zeneipar sztárjainak is, mint például Jay-Z vagy Sporty Spice a Spice Girls-ből. A 2000-es évek elején a velúr anyagból készültekkel együtt folytatódott a trend, majd az évtized végére kezdett kifáradni és visszatérni a sport világába.

Visszatérve a sportba 2006 óta az olimpiai részvételekre már híres divattervezők tervezik több résztvevő ország melegítő szettjeit, mint például Ralph Lauren vagy Stella McCartney.

A melegítő szettek viselete szorosan kapcsolható a szervezett bűnözői csoportokhoz is az egész világon, különösen az USA-ban, Nyugat- és Kelet-Európában. Ezt gyakran filmsorozatokban (Maffiózók) vagy mozifilmekben (Nagymenők, A tégla, Donnie Brasco) is megjelenítik.

A Nike melegítők már a 70-es években megjelentek a kínálatban, fokozatosan követve a trendeket és az anyagösszetételeket.

A Nike gyermek szabadidőruha fazonja a lezsertől a szűkítettig minden lehetséges formát felvonultat. Többször kapucnival is kiegészítik a felsőrészt.

A melegítő szetteken a leggyakrabban megjelenített motívum a „swoosh”, azaz a „pipa”, amely különböző méretekben szokott szerepelni.

Az utcán és szabadidőben hordott Nike gyermek szabadidőruhák pamutból készülnek, amelyek kellemes érzetet adnak és jó a hőtartásuk. Kisebb százalékban poliészterrel és elasztánnal is szokták keverni az anyagot, amely a rugalmasságot biztosítja.

A sportolásra is használt Nike gyermek melegítők nagy százalékban poliészterből készülnek DRI-FIT nedvességelvezető technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad. Ezek általában az utcán is hordható modellek, amelyek híres sportolók monogramjával vagy a kedvenc focicsapat logójával vagy nemzeti címerével vannak ellátva. 

A vásárlók és az internetes megrendelők a minőség ismeretével és ismerőseik ajánlásával méltán válasszák maguknak a Nike gyermek szabadidőruhát sportolásra és utcai viseletre. 

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett