sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból


Pulóverek

Méretek: 3XLXXLXLM
Változat alap ára:28499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 22499 Ft
Méretek: MLXL
Változat alap ára:25499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 24499 Ft
Méretek: LM
Változat alap ára:15999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 10999 Ft
Méretek: XLMXXLL
Változat alap ára:31999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 28999 Ft

Nike Férfi Pulóver

Nike Fanatic

Méretek: SMLXL
Alapár áfával együtt:
Ár: 19990 Ft
Méretek: 3XLXXLXLLM
Változat alap ára:27499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 24499 Ft
Méretek: XXLXLLM
Változat alap ára:33499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 24499 Ft
Méretek: LXLXXLM
Változat alap ára:27999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 26999 Ft
Méretek: XXLXLLM
Változat alap ára:27999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 26999 Ft
Méretek: MXLLS
Változat alap ára:15999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 12999 Ft
Méretek: LXXL
Változat alap ára:22499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 20799 Ft
Méretek: MLXLXXL
Változat alap ára:16999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 15999 Ft

Nike Ruházat - Nike Pulóver

A pulóverek eléggé közkedvelt ruhadarabok az egész világon. Legelterjedtebb viseletek a sweatshirt és a kapucnis pulóverek. Ez a nekünk már abszolút megszokott ruhadarab már majdnem 1000 éves történelmet tudhat maga mögött.

Angliában már a XI. – XII. században hordták a kapucnis pulóver ősét, bár a normannok angliai hódításaikor jelenhetett meg. A középkorban a szerzetesek megszokott viselete volt, bár hosszított, köntösszerű változatban.

A XX. században a férfi pulóver kapucnival vagy anélkül a 30-as években New York-ban a dokkmunkások elterjedt ruhadarabja volt a fagypont alatti hőmérsékletek miatt. A sportban a jégkorongjátékosok is először a sweatshirtöt használták, de mivel jól megszívta magát vízzel, változtatni kellett az anyagösszetételen.

A kapucnis pulóver a 70-es évektől folyamatosan az öltözködési kultúra része, mivel a Hip Hop kultúra, az egyetemi hovatartozás, a gördeszkások vagy a szörfösök igazi trenddé teszik.

Meg kell említeni Sylvester Stallone hatalmas kasszasikerét, a Rocky című filmet, ahol a kapucnis pulóvert igazi férfi pulóverré avanzsálja.

A Nike pulóverek is elég hamar megjelentek a cég ruházati kínálatában, főleg a kapucnis pulóver közkedveltségét meglovagolva.

A Nike pulóverek fazonja lehet testhezállóbb, lazább, kereknyakú vagy V-nyakú. A Nike kapucnis pulóverek teljes cipzárasak, félcipzárasak vagy cipzár nélkül kötősek, kenguruzsebbel.

A pulóvereken a leggyakrabban megjelenített motívum a „swoosh”, azaz a „pipa”, amely különböző méretekben szokott szerepelni. A „Just do it” szlogen pedig már lassan 30 éve hódít. A fiatalok körében a viccesebb képekkel, jól hangzó szlogenekkel és az Air Max feliratokkal készült pulcsik a „menők”. Az Air Jordan termékcsalád is tartalmaz kiváló minőségű pulóvereket.

Az utcán és szabadidőben hordott Nike pulóverek pamutból készülnek, amelyek kellemes érzetet adnak a bőrnek. Kisebb százalékban poliészterrel is szokták keverni az anyagot, amely a rugalmasságot biztosítja.

A sportolásra is használt Nike pulóverek nagy százalékban poliészterből készülnek DRI-FIT nedvességelvezető technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad. Ezek általában az utcán is hordható modellek, amelyek híres sportolók monogramjával vagy a kedvenc focicsapat logójával vagy nemzeti címerével vannak ellátva.

A vásárlók és az internetes megrendelők a minőség ismeretével és ismerőseik ajánlásával méltán válasszák maguknak a Nike pulóvereket sportolásra és utcai viseletre. 

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett