sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Nike Ruházat - Nike Ujjatlan Póló

Az ujjatlan póló több helyen alsóruházatként hordott ruhanemű (trikó), a sportban – főleg az atlétikában felsőruházat (atléta), de a világ forró égövi területein az alapruházat része.

Régebben az alacsonyabb társadalmi rétegek ruhadarabja volt, Ázsiában, Olaszországban, Franciaországban, Angliában, Skóciában, Írországban, Észak-Afrikában. Párizsban a XIX. század közepén volt elterjedve, kézzel készítették. Olaszországban „etnikai” ruhadarab lett főleg a vidéki területeken.

Az 1920-as években a fürdők és a strandok felsőruházati divatja lett mind a nők, mind a férfiak körében.

A 80-as években az ujjatlan póló a testépítők („izompóló”), a szörfösök és az USA délebbi, melegebb éghajlatú területein élő vadászok közkedvelt ruhadarabja lett. Ebből több vicces sztereotípia is született.

A 90-es években már a farmer-trikó viselet abszolút divattá vált a nők körében is. De elterjedtté vált a rap zene, a banda-hovatartozás és a melegek szubkultúrájában is.  

Az utcán és szabadidőben hordott Nike ujjatlan pólók pamutból készülnek, amelyek kellemes érzetet adnak a bőrnek. Kisebb százalékban poliészterrel is szokták keverni az anyagot, amely a rugalmasságot biztosítja. Többször csak egy kis hímzett vagy nyomott Nike-pipa díszíti, de a t-shirt termékekhez hasonlóan mindenféle kivitelezés előfordul.

A sportolásra is használt atléta nagy százalékban poliészterből készül DRI-FIT nedvességelvezető technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad. Általában futásnál, futball edzésnél, erőnléti edzéseknél, tenisznél, squashnál használatos.

A vásárlók és az internetes megrendelők a minőség ismeretével és ismerőseik ajánlásával méltán válasszák maguknak a Nike ujjatlan pólókat sportolásra és utcai viseletre. 

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett