sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból


Nadrágok

Méretek: MLXLXXL
Változat alap ára:30499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 23499 Ft
Méretek: XXL
Változat alap ára:17999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 16999 Ft
Méretek: LMS
Változat alap ára:13999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 12999 Ft
Méretek: XLXXLML
Változat alap ára:19999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 18999 Ft
Méretek: MLXLXXL
Változat alap ára:17999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 16999 Ft
Méretek: XXLLM
Változat alap ára:19999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 18999 Ft
Méretek: LM
Változat alap ára:14999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 13999 Ft
Méretek: XL
Változat alap ára:20999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 17999 Ft
Méretek: XXLXLLM
Változat alap ára:24499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 22499 Ft
Méretek: LMSXXL
Változat alap ára:16999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 15999 Ft
Méretek: XXL
Változat alap ára:16999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 15999 Ft

Nike NSW JOGGER FLC CLUB  Férfi Jogging alsó

Nike Férfi Melegítő Nadrág

Méretek: XLXXLL
Változat alap ára:20999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 19999 Ft

Nike Ruházat - Nike Nadrág

Nike Férfi Nadrág

A nadrágok mindennapi viseletünk alapkövei az egész világon. Legfőképpen utcai viseletként, szabadidőben vagy sportolás közben viseljük. Ez a nekünk már abszolút megszokott ruhadarab több ezer éves történelmet tudhat maga mögött.

Az első bizonyítható régészeti leletet Kínában találták, amelyet az i.e. XIII. századira becsülnek időben. Ezt a nadrágot valószínűleg lovaglásra használták, gyapjúból készült.

Az ókorban az iráni népek, a görögök, a rómaiak, a kelták és a germánok viseltek nadrágokat, de sokáig katonai ruházatként. Később beépült a hétköznapi civil viseletbe, általában bőr, gyapjú, pamut vagy selyem anyagokból.

A középkorban főleg Európában két különböző stílusú nadrág volt „divatban”: a Bizáncból elterjedt bő szabású tunika vagy a germán törzsek által behozott szűkebb fazon. A XIV. században a nemesek és a lovagok körében már egyre általánosabbá vált a „harisnyaszerű” férfi nadrágok viselete, amelyet csatlakoztatni tudtak a páncélozott mellvértekhez is. Magyarországon a XV. században vált általánossá a mindennapi öltözetben.

A nadrágok világméretű elterjedése a XVII.-XVIII. században a hajósoknak köszönhető, a matrózok bő térdnadrágja mindenhol megvetette a lábát. A XIX. században egy mai napig is közkedvelt nadrág, a farmernadrág jelent meg az USA-ban, majd folyamatosan az egész világon.

A sportban is több sportág alaptartozéka a nadrág, ilyen a baseball, az amerikai futball, a golf vagy a zsokék viselete.

A Nike nadrágok elég hamar megjelentek a cég ruházati kínálatában, főleg a melegítőnadrágok, sokzsebes divatnadrágok, golfnadrágok, technikai sportnadrágok, de még a farmernadrágok is.

A Nike nadrágok fazonja lehet testhezállóbb vagy bővebb, cipzáras vagy kötős, de zsebek oldalt vagy hátul mindig tartoznak a nadrágokhoz.

A nadrágokon a leggyakrabban megjelenített motívum a „swoosh”, azaz a „pipa”, amely különböző méretekben szokott szerepelni. Az Air Jordan termékcsalád is tartalmaz kiváló minőségű nadrágokat.

Az utcán és szabadidőben hordott Nike nadrágok pamutból készülnek, amelyek kellemes érzetet adnak a bőrnek. Kisebb százalékban poliészterrel és elasztánnal is szokták keverni az anyagot, amely a rugalmasságot biztosítja.

A sportolásra is használt Nike férfi nadrágok nagy százalékban poliészterből készülnek DRI-FIT nedvességelvezető technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad. Ezek általában az utcán is hordható modellek, amelyek híres sportolók monogramjával vagy a kedvenc focicsapat logójával vagy nemzeti címerével vannak ellátva. A futónadrágok technikai kialakítása csak a sport során ad teljes kiélvezhetőséget.

A vásárlók és az internetes megrendelők a minőség ismeretével és ismerőseik ajánlásával méltán válasszák maguknak a Nike férfi nadrágokat sportolásra és utcai viseletre. 

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett