sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból


Tenisz

Méretek: L
Változat alap ára:25499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 23499 Ft
Méretek: XL
Változat alap ára:21999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 16699 Ft
Méretek: L
Változat alap ára:14999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 13999 Ft
Méretek: XL
Változat alap ára:13999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 10999 Ft
Méretek: L
Változat alap ára:13999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 10999 Ft
Méretek: L
Változat alap ára:13999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 9999 Ft
Méretek: XXL
Változat alap ára:28499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 23499 Ft
Tenisznadrág - Teniszpóló
 

A Nike a 70-es években már foglalkozott tenisz cipők és tenisz ruházat gyártásával még a Blue Ribbon Sports ( a Nike , Inc. elődje) égisze alatt. 1973-ban a kor egyik nagy teniszsztárjával, a román Ilie Nastase-val kötöttek kizárólagos szerződést Nike teniszcipő és Nike teniszruházat használatára és reklámozására. A nemzetközi versenyek és az egész világon fogható közvetítések során milliók láthatták az akkori modelleket a sportolón játék közben.

1978-ban egy újabb nagyágyúval a tenisz „rosszfiújával” sikerült kizárólagos szerződést kötni a Nike teniszcipő, tenisznadrág, tenisz póló népszerűsítésére, ő John McEnroe. Ismertsége megkérdőjelezhetetlen volt a világ minden táján.

1988-tól 2005-ig újabb nagyágyú reklámozta a Nike tenisztermékeket, a nők nagy kedvence, André Agassi. Lázadó stílusa egy kis színt is vitt a teniszcipők és teniszruházat világába.

2005-től két világhírű Nike reklámarca is van a teniszvilágnak: a robbanékony és atlétikus spanyol Rafael Nadal és a hűvös, de intelligens svájci Roger Federer.  Roger Federer cipőválasztása a Nike Zoom Vapor 9 Tour, és minden évben saját kollekciója van tenisznadrágból, tenisz pólóból, további ruházati termékekből s egyéb kiegészítőkből. Természetesen ugyanez Nadal-ra is vonatkozik.

A tenisz kedvelői előszeretettel keresik a Nike teniszruházatot üzletekben vagy tenisz webshopokban, mivel a Dri-Fit technológiával gyártott termékek maximális komfortot biztosítanak az anyag lélegzőképessége, gyors száradása és könnyű súlya miatt. Természetesen a hétköznapi utcai viseletekbe is bekerült a galléros tenisz póló vagy az elegánsabb szabású rövid vagy hosszú fazonú tenisznadrág. A sportnál használt ruházat általában szinte csak poliészterből készül, viszont az utcán is hordható modellek pamutot is tartalmaznak.

A Nike férfi tenisztermékek kiválasztásánál sokat segítenek a reklámok illetve a mérkőzéseken játszó teniszjátékosok által viselt modellek. Nike szponzorált férfi játékos többek között Rafael Nadal, Roger Federer, Juan Martin Del Potro.

A töretlen népszerűség a Nike férfi teniszruházatnál sok közkedvelt modellt szült: Nike Court, Nike Gladiator, Nike Premier, Nike Rafa, Nike RF.

A Nike a férfi vásárlók körében már a legkeresettebb a teniszruházat bolti vásárlása vagy tenisz webáruházon keresztül történő rendelése során.
GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett