sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Méret:

Védőfelszerelések

Méretek: 1010,588,599,5
Változat alap ára:11999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 11199 Ft
Méretek: 4,5567
Változat alap ára:9999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 9399 Ft

Nike Match Goalkeeper

Nike Kapuskesztyű

Méretek: 10
Változat alap ára:8599 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 5299 Ft
Méretek: MS
Változat alap ára:5599 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 5299 Ft
Méretek: XS
Változat alap ára:7499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 6149 Ft

Nike Védőfelszerelés

A kapuskesztyű a kesztyűk egy különálló típusa, a labdarúgókapusok alapviselete. Célja a jobb labdafogás, a gyorsan mozgó lövések kivédése és hideg időben a kéz melegen tartása.

A kapuskesztyű legfontosabb része a tenyérrész, amellyel megfogják a labdát. A legtöbb védőfelszerelés latexhabból készül.

Az első használat 1952-ben volt egy skót bajnoki meccsen, a 60-as évek előtt még szokatlan volt, hogy egy kapus kesztyűt hordjon, egy esetet kivéve, amikor téli időszakban meccseltek. A kapuskesztyű használata – mint sportfelszerelés – az 1980-as években vált népszerűvé, a hivatásos játékosok már kezdték elfogadni. Az 1990-es évek vége felé a kapus védőfelszerelés már az ujjak meghúzódása ellen is védelmet jelentett kialakítása miatt. Ekkor már a legfőbb sportfelszerelés státuszt érte el a hálóőrök körében.

A sípcsontvédő a jégkorongban és a labdarúgásban a védőfelszerelés része. A játékosok sípcsontjának védelmére szolgál a labdától vagy a korongtól, illetve a becsúszások, megrúgások vagy az ütőtől származó sérülésektől. Gyakran ellátják tépőzárral is a jobb rögzítés érdekében.

A 80-as 90-es évektől kezdve a hivatásos klubok és csapatok folyamatosan elrendelték a használatát a sérülések elkerülése végett védőfelszerelés gyanánt.

A Nike kapuskesztyű latexből készül Grip 3 technológiával, amely többrétegű megerősítés a kesztyű felső- és tenyérrészén. A biztos tartást a csuklón tépőzár is segíti. Ismertebbek a Classic és a Match szériák.     

A Nike sípcsontvédő a legtöbbször poliuretánból és habosított műanyagból készül. Sokszor bokavédővel együtt van, tépőzár segíti a jobb rögzítést. Ismertebbek a Nike Mercurial és Nike Tiempo szériák.

A vásárlók és az internetes megrendelők a minőség ismeretével és ismerőseik ajánlásával méltán válasszák maguknak a Nike kapuskesztyű és a Nike sípcsontvédő modelleket edzésre és mérkőzésekre. 

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett