sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Nike Hátizák

A nike hátizsák egy profi tárolóeszköz, amelyben személyes tárgyainktól kezdve bármit tárolhatunk és szállíthatunk.

A hátizsák két vállpánttal ellátott táska, amelyet a háton viselünk. Funkciója a nagyobb súly könnyebb szállítása súlyelosztás segítségével. A leggyakrabban túrázók és diákok használják.

Az első lelettel is  bizonyított hátizsák használatot Ötzi, a Jégember korához igazítják a régészek. Ő a rézkorban élt. Az ókortól kezdve vadászatnál használták, állati irhából és bőrből készítették. A középkortól a katonáknál volt használatos, de itt még külső keret is tartozott hozzá, mert nagyobb súlyokat is cipeltek.

Az 1800-1900-as évektől a hátizsákok a katonaság és a hegymászók állandó felszereléséhez tartoztak. Napjainkban már teljesen elterjedt. Bármilyen korú, bármilyen nemű ember használhatja szállítás céljából. Egyszerű kivitelezése, a több zseb, a széleskörű használhatóság miatt a legközkedveltebb táska a világon. A diákok körében a legnagyobb közkedvenc a tanszer és az uzsonna könnyű elhelyezése miatt. Speciális célokra is gyártanak hátizsákot. Elég keresett már a laptop szállítására alkalmas, gördeszka szállítására alkalmas, fényképezőgép és kiegészítői szállítására alkalmas hátizsák és a futároknak készült speciális hátizsák. A sokat utazó, de kevés csomagot cipelő vásárlóknak fejlesztették ki a gördülő hátizsákot. Professzionális hátizsákokat használnak a hadseregekben és sok rendőrségi taktikai egységnél is. Érdekesség, hogy már profi szakácsoknak is készül hátizsák, amelyben szállíthatják késeiket, főzési eszközeiket és egyéb személyes tárgyukat.

A Nike hátizsák az egész világon már részévé vált a mindennapoknak. Felhasználhatósága és komfortja miatt a diákok és munkába járó felnőttek egyik kedvenc kiegészítője. Több méretben is létezik, de a maximális terhelhetőségre teljes figyelem irányul a kényelmes szállítás érdekében. A Nike hátizsák poliészterből készül, több zsebből áll, állítható vállpánttal van ellátva. Egyes modellek tartalmaznak kulacstartót vagy fülhallgató kivezetést is. Zárhatósága cipzár segítségével van megoldva. Hasonlóan mint a Nike többi táskája, a Nike hátizsák is el van látva a Nike „pipával” vagy a Nike felirattal több méretben.      

A vásárlók és az internetes megrendelők a minőség ismeretével és ismerőseik ajánlásával méltán válasszák maguknak a Nike hátizsákok választékát utcai használatra, sportolásra és utazásra.

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett