sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból


Sapkák

Nike Sapka

A sapka már a római és a görög kultúrákban is ismert volt. A római rabszolgák is felszabadításukkor egy egyszerűbb fejfedőt kaptak felszabadítójuktól szabadságuk jelvényeként.

Már az antik korban is a felsőbb osztályok viselete volt a sapka. Európában a XIV. században volt elterjedt divatos kiegészítőként, de csak a nemes származásúak hordhatták a társadalmi státusz megnyilvánulásaként.

A XV. században igazi divattá vált a sapka, de még csak az előkelő nők és férfiak viselték. Később viszont a tilalom ellenére egyszerűsítettebb formában már a polgárok, a parasztok és a kézművesek fején is megtalálhatóak voltak a sapkák.

A nike baseball sapka ősét 1860-ban egy baseball-csapat hordta először Brooklynban, bár akkor a szemellenző még kisebb volt. Jelenlegi formáját 1940-ben kapta meg. Jellemzően manapság is valamelyik baseball csapat címerével vagy valamilyen márkanévvel díszítik. Korunkban a kamionosok, sportolók és rendvédelmi szervek elmaradhatatlan viselete is.

A Nike sapka a Nike ruházat térhódításával együtt lett keresett termék. Az általában hűvösebb hónapokban használt Nike sapkák pamutból és akrilból készülnek. A sportolásra – például futás, futball – is használt sapkák poliésztert is tartalmaznak, DRI-FIT nedvességelvezető technológiával készülnek.

A Nike baseball sapka népszerű terméke a cég termékkínálatának. Több stílusú, utcára és sportolásra is használható modell kapható az egész világon. Az utcára hordható baseball sapka mindig el van látva a „pipa” motívummal, melyet még kedvenc csapatok logójával illetve kedvenc sportolók szignójával szoktak kiegészíteni. Anyaguk általában pamut és poliészter, esetleg vászon.

A sportolásra gyártott Nike baseball sapka választékában találhatunk futáshoz, teniszhez, golfhoz és még kosárlabdához is megfelelő modelleket. Anyagösszetétele nagy százalékban poliészter, és DRI-FIT nedvességelvezető technológiával készül. Közkedveltek a Michael Jordan, Rafael Nadal, Roger Federer, Tiger Woods és Cristiano Ronaldo termékcsaládba tartozó Nike sapkák.    

A vásárlók és az internetes megrendelők a minőség ismeretével és ismerőseik ajánlásával méltán válasszák maguknak a Nike sapka és a Nike baseball sapka modelleket sportolásra és utcai viseletre. 

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett