sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból


Papucs

Méretek: 43
Változat alap ára:13999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 11299 Ft

Női Papucs - Nike Női Papucs

A Nike a 90-es évek óta gyárt papucsokat, amelyet először csak uszodai használatra készített. Ezzel egy kicsit beleszólt az Adidas addigi hegemóniájába. Később a szabadidős trendeket és a strandpapucsok divatvonalait is figyelve kiszélesítette palettáját, amely újabb és újabb híveket toborzott a Nike papucsnak.

A Nike női papucs sokáig standard felsőrésszel készült, de a 2000-es években egyre jobban teret hódított a flip flop, amely szabadabbá hagyva a lábat a lábujjak közé helyezte a stabilitási pontját a papucsnak. A női papucsok masszív szintetikus anyagú talppal készültek. A láb teljes kényelméért kisebb masszírozó „gömböcskéket” is raktak a felső talprészbe. A Nike papucsok mindegyikén a talprész alsó része csúszásgátlókkal van ellátva, így a balesetveszély esélye zéró.

Fokozatosan kerültek forgalomba a Nike női papucsok közt is légtalpú papucsok, új technológiát felhasználó papucsok és valamelyik termékcsaládba tartozó papucsok. A légtalp megjelenítése a papucsokban már törvényszerű volt, kényelmi fokozata megsokszorozódott. A Free XT talp felhasználása papucsnál érdekes ötletnek bizonyult, de a futócipő sikere után itt is bevált. A LeBron kollekció termékei sikert sikerre halmoztak, így piacra került az Air LeBron férfi papucs is.

Az ember azt hinné, hogy a papucsok milyen lényegtelenek, de ezt keressük az ágy mellett ébredés után vagy hazaérve a munkából, hű társunk edzés után illetve az uszodában vagy a strandon. Nyáron a trendeket követve még utcán is sokan használják.

A Nike női papucsok felsőrészét szintetikus anyagból gyártják, bár előfordul a bőr felsőrész is, de ezek inkább nyári utcai divattermékek, amelyek nem a víz közelében használhatóak. A korábban említett talprész is szintetikus anyagból készül, gyártásánál előtérbe helyezik a kényelmi szempontokat, a csúszásmentességet és a vízállóságot.

A Nike papucsok gyártásába más területeken is bevált technológiákat is felhasználnak: Nike Air (légtalp a kényelemért), Nike Free (talprész hajlékonysága és könnyű súlya).

A töretlen népszerűség a Nike női papucsoknál sok közkedvelt modellt szült: Nike Benassi, Nike Solarsoft, Nike Thong, Nike Air, Nike Air LeBron, Nike Flex Motion.

A kényelem és végtelen színválaszték miatt a Nike a vásárlók körében már a legkeresettebb a női papucsok vásárlása vagy internetes rendelése során.

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett