sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Méret:

Futócipő

Méretek: 41
Változat alap ára:50499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 37499 Ft

Nike Core Motion TR 2

Nike Női Futócipő

Méretek: 41
Változat alap ára:19990 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 12990 Ft

Nike Downshifter 7

Nike Női Futócipő

Méretek: 42
Változat alap ára:15990 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 11990 Ft

Nike Flex Trainer 4

Nike Női Futócipő

Méretek: 40
Változat alap ára:19990 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 9990 Ft

Nike Free 5.0 TR Fit 5 MTLC

Nike Női Futócipő

Méretek: 41
Változat alap ára:29990 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 17990 Ft

Nike Free Viritous Print

Nike Női Futócipő

Méretek: 38
Változat alap ára:31990 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 14990 Ft

Nike LunarTempo 2 WVT

Nike Női Futócipő

Méretek: 39
Változat alap ára:26990 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 16990 Ft

Női futócipő - Nike női futócipő - Nike női futócipők

A Nike már 1974-ben piacra dobta a „gofritalpú” nike futócipőt /Waffel Trainer/, amely a legnagyobb számban eladott futócipő lett az USA-ban. 1979-ben egy jelentős innováció született meg: a légtalp. Ennek segítségével a Nike legyártotta az első légtalpas futócipőket, a többi innen már történelem.

A sportoló nőket sem felejtette el a cég, így a minden évben kiadott új Nike futócipő kollekcióknak a női változatai is folyamatosan jelen vannak. Mivel a hölgyeknél végtelenül fontos a színkombináció és a ruházattal való összhang, a futással illetve szabadidős tevékenységekkel összefüggő textil kollekció is hasonló színekben jelenik meg, mint a női futócipők.

A futás nőnemű szerelmesei mind amatőr, mind profi szinten is szívesen használják ki a Nike női futócipők által nyújtott minőségi kvalitásokat. A talp szerkezeti felépítése a rezgéscsillapítást és a rugalmasságot, a betét a láb kényelmét, a felsőrész kialakítása a könnyedséget és az időjárási viszonyoknak megfelelő védettséget szolgálja. A talpszerkezeteknél használnak habszerkezetet, légtalpat, Zoom Air, Air Max, Lunar és Free XT talpakat. A Zoom Air lapos légbetét, amely a talp egészében biztosítja a párnázottságot. Az Air Max talprésznél látható a légbetét, megkönnyíti a gerinc terhelését. A Lunar talp habanyagból készült, extra párnázottságot biztosít. A Free XT mélyen bordázott talpszerkezet, amely flexibilitása okán szinte a mezítlábas futás élményét nyújtja. A terepen is használható futócipőket a talpok bordázottsága miatt Trail néven forgalmazzák.

A Nike női futócipők felsőrészét általában bőrből, szintetikus anyagokból, gyöngyvászonból készítik. A legtöbb női futócipő szintetikus, hálószerű anyagot/mesh/ tartalmaz, amely a légáteresztést biztosítja.

A felsőrész kimunkáltsága kecsessé és nőiessé teszi a sportolásra használt Nike női futócipő is, amelyet büszkén vesznek fel a hölgyek még akkor is, ha tetőtől talpig megizzasztják magukat.

A Flyknit technológia egy speciális szövési technológia, amely stabilan tartja a lábfejet mozgás közben, és kiváló szellőzést ad.

A Nike + jelzésű cipőknél az Apple által kifejlesztett vezeték nélküli szenzort lehet a talpbetét alatt kialakított zsebbe helyezni. A szenzor kompatibilis az iPod és iPhone készülékekkel, folyamatosan adatokat küld a futás alatt. Méri az eltelt időt, a megtett távot, a futás sebességét és az elégetett kalóriák számát.

A töretlen népszerűség a Nike női futócipőknél sok közkedvelt modellt szült: Air Max, Air Pegasus, Downshifter, Dual Fusion, Flex, Free, Lunar, Zoom Structure, Zoom Vomero.

A futási szokásokat követve, de a minőségi elvárásokat megtartva a Nike a vásárlók körében a legkeresettebb a női futócipők vásárlása vagy internetes rendelése során.

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett