sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Fitness cipő - Nike edzőcipő

A Nike a 90-es évek óta gyárt női fitness cipőt illetve korábbi nevén aerobik cipőt. Nagyjából beltéri használatra tervezték, de a gyaloglás, mint edzéskiegészítő tevékenység miatt kültéren is használható.

A Nike fitness cipő sokáig magas szárral készült, de a 2000-es években egyre jobban teret hódított az alacsony szárú női edzőcipő, amely már napjainkban teljesen megszokott lett. Az aerobik cipők légbetéttel készültek a láb teljes kényelméért illetve a talpat érő rezgések elnyelése miatt. Most már a különféle technológiák felhasználásával mind a talp, mind a felsőrész szerkezetét könnyebbé tették a cipő súlyának csökkentése érdekében.

Fokozatosan kerültek forgalomba a Nike tánccipők is, amelyek a kor haladtával már szinte „mezítlábas” élményt adnak használat közben. Ez a fitnesz cipő és a balettcipő kombinálásával jöhetett létre. A fitnesz mellett már Zumba, Jazz tánc vagy akár Hip Hop táncra is bővült a Nike női edzőcipő kínálata.

Mint minden területen a női fitness cipőnél és tánccipőnél is van világhírű reklámarc: ő Sofia Boutella algériai származású amerikai táncos, koreográfus, színésznő. Szerepelt a Nike összes fitnesz és táncpromóciójában, videóklipekben és filmekben.

A fitnesz és tánc művelői szívesen használják a Nike fitness cipők által nyújtott - a láb kényelmét és tartását szolgáló - minőségi kvalitásokat. A Nike edzőcipők légtalppal is készülnek, több modellben Nike Zoom Air légbetét van. Még könnyebb és rugalmasabb a Free XT talp, és erősen rezgéscsillapító a Lunarlon talp.

A Nike női fitness cipők felsőrészét először bőrből gyártották a minőségi elvárások miatt. A jobb szellőzés érdekében egy idő után kombinálták szintetikus, hálós anyaggal, amely a cipő rugalmasságát is megnövelte. Napjainkban a legtöbb Nike fitness cipő és tánccipő már csak szintetikus felsőrésszel készül, amely tartósabb, mint a bőr és úgy biztosít stabilitást, hogy a cipő súlyát is szuper-könnyűvé teszi.

A Nike edzőcipők gyártásába sok új fejlesztést is bevonnak: Flyknit-technológia („zoknis” felsőrész), Flywire-technológia („könnyedség”), Lunarlon-talp (ütéscsillapító rendszer), Nike Free (nagyobb sebesség elérése), Nike Hyperfuse („lélegzés”), Nike Zoom Air (teljes légtalp).

A töretlen népszerűség a Nike fitness cipőknél és tánccipőknél sok közkedvelt modellt szült: Nike Free 1.0 Cross, Nike Lunar Cross, Nike Zoom Fit, Nike Studio, Nike Musique, Nike Steady, Nike Free Hyperfeel Cross.

A minőségi garancia és a folyamatos innováció miatt a Nike a vásárlók körében már a legkeresettebb a fitness cipők és tánccipők vásárlása vagy internetes rendelése során.

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett