sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Méret:

Teniszcipő

Méretek: 32
Változat alap ára:31499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 24499 Ft
Méretek: 32333435,53838,5
Változat alap ára:31499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 24499 Ft
Méretek: 3233343838,5
Változat alap ára:31499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 24499 Ft
Méretek: 323536,538,5
Változat alap ára:31499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 24499 Ft
Méretek: 32333536,538,5
Változat alap ára:31499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 24499 Ft
Nike Gyerek Teniszcipő 
 
 

A Nike a 70-es években már foglalkozott teniszcipők gyártásával még a Blue Ribbon Sports ( a Nike , Inc. elődje) égisze alatt. 1973-ban a kor egyik nagy teniszsztárjával, a román Ilie Nastase-val kötöttek kizárólagos szerződést Nike teniszcipő használatára és reklámozására. A nemzetközi versenyek és az egész világon fogható közvetítések során milliók láthatták az akkori modelleket a sportoló lábán.

1978-ban egy újabb nagyágyúval a tenisz „rosszfiújával” sikerült kizárólagos szerződést kötni a Nike teniszcipő népszerűsítésére, ő John McEnroe. Ismertsége megkérdőjelezhetetlen volt a világ minden táján. 1979-ben az ebben az évben szabadalmaztatott Nike Air technológia bekerült néhány modellbe is.

1988-tól 2005-ig újabb nagyágyú reklámozta a Nike teniszcipőket, a nők nagy kedvence, André Agassi. Lázadó stílusa egy kis színt is vitt a teniszcipők világába.

2005-től két világhírű Nike reklámarca is van a teniszvilágnak: a robbanékony és atlétikus spanyol Rafael Nadal és a hűvös, de intelligens svájci Roger Federer. 

 A tenisz szerelmesei és művelői mind amatőr, mind profi szinten is szívesen használják a Nike gyerek teniszcipők által nyújtott - a láb kényelmét és tartását szolgáló - minőségi kvalitásokat. A gyerek teniszcipők légtalppal készülnek, több modellben Nike Zoom Air illetve Air Max légbetét van. Korábban alacsony szárral gyártották, de a kínálatba bekerült néhány félmagas szárú modell is.

A Nike gyerek teniszcipők felsőrészét először bőrből gyártották a minőségi elvárások miatt. A jobb szellőzés érdekében egy idő után kombinálták szintetikus, hálós anyaggal, amely a cipő rugalmasságát is megnövelte. Napjainkban a legtöbb Nike teniszcipő már csak szintetikus felsőrésszel készül, amely tartósabb, mint a bőr és úgy biztosít stabilitást, hogy a cipő súlyát is szuper-könnyűvé teszi. Néhány Nike gyerek teniszcipő modellnél tépőzárat is használnak a gyermekek általi könnyebb kezelhetőség miatt.

A Nike teniszcipők kiválasztásába sokszor beleszól az is, hogy melyik kedvenc játékos éppen melyik modellt használja. Nike cipőben üti az ászokat többek között Rafael Nadal, Roger Federer, Juan Martin Del Potro.

A Nike gyerek teniszcipők gyártásába sok új fejlesztést is bevonnak: Flyknit-technológia („zoknis” felsőrész), Flywire-technológia („könnyedség”), Lunarlon-talp (ütéscsillapító rendszer), Nike Free (nagyobb sebesség elérése), Nike Hyperfuse („lélegzés”).

A töretlen népszerűség a Nike teniszcipőknél sok közkedvelt modellt szült: Nike Vapor, Nike Zoom, Nike Court, Nike Ballistec.

A játéktudást és a reklámozott modelleket követve, de a minőségi elvárásokat megtartva a Nike a vásárlók körében már a legkeresettebb a gyerek teniszcipők vásárlása vagy internetes rendelése során.
GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett