sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Méret:

Futócipő

Gyerek sportcipő - Gyerek futócipő

A Nike már 1974-ben piacra dobta a „gofritalpú” futócipőt /Waffel Trainer/, amely a legnagyobb számban eladott futócipő lett az USA-ban. 1979-ben egy jelentős innováció született meg: a légtalp. Ennek segítségével a Nike legyártotta az első légtalpas futócipőket, a többi innen már történelem.

A gyermekek és szüleik a márkában 100%-osan megbízva, futásra és szabadidős tevékenységekre használva élvezhetik a Nike gyerek sportcipők által nyújtott minőségi kvalitásokat. A talp szerkezeti felépítése a rezgéscsillapítást és a rugalmasságot, a betét a láb kényelmét, a felsőrész kialakítása a könnyedséget és az időjárási viszonyoknak megfelelő védettséget szolgálja. A talpszerkezeteknél használnak habszerkezetet, légtalpat, Zoom Air, Air Max, Lunar és Free XT talpakat. A Zoom Air lapos légbetét, amely a talp egészében biztosítja a párnázottságot. Az Air Max talprésznél látható a légbetét, megkönnyíti a gerinc terhelését. A Lunar talp habanyagból készült, extra párnázottságot biztosít. A Free XT mélyen bordázott talpszerkezet, amely flexibilitása okán szinte a mezítlábas futás élményét nyújtja.
A Nike gyerek futócipők felsőrészét általában bőrből, szintetikus anyagokból, gyöngyvászonból készítik. A legtöbb futócipő szintetikus, hálószerű anyagot/mesh/ tartalmaz, amely a légáteresztést biztosítja.
A gyerek futócipők sajátossága, hogy némely modellt tépőzárral is ellátnak a gyermekek általi könnyebb kezelhetőség biztosítására. Mivel nem csak sportolásra használják, hanem a mindennapi életükben is a lábukon van, így egy kis önállóságot és „cipőfűzőmentességet” is ad, nincs szükség a szülő jelenlétére. 
A Nike + jelzésű cipőknél az Apple által kifejlesztett vezeték nélküli szenzort lehet a talpbetét alatt kialakított zsebbe helyezni. A szenzor kompatibilis az iPod és iPhone készülékekkel, folyamatosan adatokat küld a futás alatt. Méri az eltelt időt, a megtett távot, a futás sebességét és az elégetett kalóriák számát. A felnőtt futócipők után az erre kifejlesztett gyermek sportcipőknél is használható.
A töretlen népszerűség a Nike gyerek futócipőknél sok közkedvelt modellt szült: Air Pegasus, Dart, Downhifter, Dual Fusion, Flex, Free, Lunar, Revolution, Zoom Pegasus.
A futási és gyermekeknél a mindennapi szokásokat követve, de a minőségi elvárásokat megtartva a Nike a vásárlók körében a legkeresettebb a gyermek sportcipők vásárlása vagy internetes rendelése során.
GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett