sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Méret:

Futballcipő

Méretek: 3233.5
Változat alap ára:18999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 14999 Ft
Méretek: 323333.53438,5
Változat alap ára:27999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 16999 Ft
Méretek: 323536,53838,5
Változat alap ára:16999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 10999 Ft
Méretek: 33,5
Változat alap ára:16999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 11999 Ft
Méretek: 33
Változat alap ára:16999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 12999 Ft
Méretek: 33.5
Változat alap ára:17999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 16999 Ft

Stoplis cipő - műfüves cipő - Nike stoplis cipő

A Nike sportcégként természetesnek vette, hogy a különböző sportágak termékeinek gyártásába is folyamatosan belefolyik. A futball világába 1994-ben kapcsolódott be először a Nike Tiempo megjelenésével az USA-ban, az aktuális labdarúgó világbajnokságon. Két neves játékos Romario és Paolo Maldini is ezt a Nike futballcipőt viselte. Egy hosszú hegemónia szűnt meg ebben az évben a futball termékek beszállítói között (Hummel-Umbro-Adidas-Puma).  1996-ban a Nike Mercurial-széria első darabjainak kifejlesztésével a Nike futballcipő, de legfőképpen a stopliscipő elindult egy hatalmas sikerekkel kikövezett úton. A tesztelést a Brazil Labdarúgó Szövetség segítségével végezte, és megtalálta reklámarcát egy fiatal világsztár, Ronaldo személyében. A Nike futballcipő felsőrésze kengurubőr és műbőr keverékéből készült.

A futball szerelmesei és művelői mind amatőr, mind profi szinten is szívesen használják a Nike gyerek focicipők által nyújtott minőségi kvalitásokat. Természetesen a gyerekek tulajdonukhoz való ragaszkodásuk során az utcán is magukon hagyják ezeket a speciálisnak mondható cipőket. A talp felépítése a rezgéscsillapítást, a rugalmasságot és gyors sebesség- és helyzetváltást, a betét a láb kényelmét, a felsőrész kialakítása a könnyedséget, a stabilitást és az időjárási viszonyoknak megfelelő védettséget szolgálja. A Nike gyerek teremcipők szintetikus sima talppal készülnek, amely nem hagy nyomot. Itt megemlítendő, hogy nagyon sokszor az iskolában a testnevelés órákra is ezeket használják. A Nike gyerek műfüves cipők kisebb, de a talpon sűrűn elhelyezett vagy szélesebb, de ritkásan elhelyezett szintetikus anyagú(gumi) tüskékkel készülnek. A Nike gyerek stoplis cipők szintetikus anyagú(gumi) vagy fém stoplisokkal készülnek, amelyek stabilan a talphoz rögzülnek vagy kicsavarozhatóak.

A Nike gyerek futballcipők felsőrészét általában bőrből, szintetikus anyagokból, gyöngyvászonból készítik. Néhány teremcipő szintetikus, hálószerű anyagot/mesh/ tartalmaz, amely a légáteresztést biztosítja. Kisgyerekek futballcipőinél a tépőzár beépítése is előfordul, hogy a gyermek önállóan is tudja használni.

A Nike gyermek futballcipők kiválasztásába már elég erősen beleszól az is, hogy melyik kedvenc futballistánk éppen melyik modellt „koptatja”. Nike cipőben játszik többek között Cristiano Ronaldo, Neymar Jr, Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Mario Götze, Eden Hazard, Andrea Pirlo.

A Nike gyerek focicipők gyártásába sok új fejlesztést is bevonnak: ACC-technológia (golflabda-felület), Flyknit-technológia („zoknis” felsőrész), Lunar-talp (ütéscsillapító rendszer).

A töretlen népszerűség a Nike futballcipőknél sok közkedvelt modellt szült: Nike Tiempo, Nike Mercurial, Nike Elastico, Nike Magista, Nike Gato, Nike Total 90, Nike CTR360.

A futballtudást és a kedvenc játékosok cipőválasztását követve, de a minőségi elvárásokat megtartva a Nike a vásárlók körében már a legkeresettebb a gyerek focicipők vásárlása vagy internetes rendelése során.

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett