sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Papucs

Nike Papucs

A Nike a 90-es évek óta gyárt papucsot, amelyet először csak uszodai használatra készített. Ezzel egy kicsit beleszólt az Adidas addigi hegemóniájába. Később a szabadidős trendeket és a strandpapucsok divatvonalait is figyelve kiszélesítette palettáját, amely újabb és újabb híveket toborzott a Nike papucsnak.

A Nike férfi papucs sokáig standard felsőrésszel készült, de a 2000-es években egyre jobban teret hódított a flip flop, amely szabadabbá hagyva a lábat a lábujjak közé helyezte a stabilitási pontját a papucsnak. A férfi papucsok masszív szintetikus anyagú talppal készültek. A láb teljes kényelméért kisebb masszírozó „gömböcskéket” is raktak a felső talprészbe. A Nike papucsok mindegyikén a talprész alsó része csúszásgátlókkal van ellátva, így a balesetveszély esélye zéró.

Fokozatosan kerültek forgalomba a Nike papucsok közt is légtalpú papucsok, új technológiát felhasználó papucsok és valamelyik termékcsaládba tartozó papucsok. A légtalp megjelenítése a papucsokban már törvényszerű volt, kényelmi fokozata megsokszorozódott. A Free XT talp felhasználása papucsnál érdekes ötletnek bizonyult, de a futócipő sikere után itt is bevált. A LeBron kollekció termékei sikert sikerre halmoztak, így piacra került az Air LeBron férfi papucs is.

Az ember azt hinné, hogy a papucs milyen lényegtelen dolog, de ezt keressük az ágy mellett ébredés után vagy hazaérve a munkából, hű társunk edzés után illetve az uszodában vagy a strandon. Nyáron a trendeket követve még utcán is sokan használják.

A Nike férfi papucsok felsőrészét szintetikus anyagból gyártják, bár előfordul a bőr felsőrész is, de ezek inkább nyári utcai divattermékek, amelyek nem a víz közelében használhatóak. A korábban említett talprész is szintetikus anyagból készül, gyártásánál előtérbe helyezik a kényelmi szempontokat, a csúszásmentességet és a vízállóságot.

A Nike papucsok gyártásába más területeken is bevált technológiákat is felhasználnak: Nike Air (légtalp a kényelemért), Nike Free (talprész hajlékonysága és könnyű súlya).

A töretlen népszerűség a Nike férfi papucsoknál sok közkedvelt modellt szült: Nike Benassi, Nike Solarsoft, Nike Thong, Nike Air, Nike Air LeBron, Nike Flex Motion.

A kényelem és végtelen színválaszték miatt a Nike a vásárlók körében már a legkeresettebb a férfi papucsok vásárlása vagy internetes rendelése során.

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett