sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból

Méret:

Futballcipő

Nike CTR360 Trequartista III FG

Nike férfi stopliscipő

Méretek: 44
Változat alap ára:27990 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 12990 Ft
Méretek: 40
Változat alap ára:25999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 18999 Ft
Méretek: 45.5
Változat alap ára:22999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 18999 Ft
Méretek: 42.5
Változat alap ára:22999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 18999 Ft
Méretek: 44.5
Változat alap ára:34999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 28999 Ft
Méretek: 42.5
Változat alap ára:26499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 22499 Ft
Méretek: 44,5
Változat alap ára:26499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 24499 Ft
Méretek: 45.5
Változat alap ára:28999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 17999 Ft
Méretek: 43
Változat alap ára:21999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 16999 Ft

Nike Focicipő

Nike teremcipő, műfüves cipő, stoplis cipő

A Nike sportcégként természetesnek vette, hogy a különböző sportágak termékeinek gyártásába is folyamatosan belefolyik. A futball világába 1994-ben kapcsolódott be először a Nike Tiempo megjelenésével az USA-ban, az aktuális labdarúgó világbajnokságon. Két neves játékos Romario és Paolo Maldini is ezt a Nike futballcipőt viselte. Egy hosszú hegemónia szűnt meg ebben az évben a futball termékek beszállítói között (Hummel-Umbro-Adidas-Puma).  1996-ban a Nike Mercurial-széria első darabjainak kifejlesztésével a Nike futballcipő, de legfőképpen a stopliscipő elindult egy hatalmas sikerekkel kikövezett úton. A tesztelést a Brazil Labdarúgó Szövetség segítségével végezte, és megtalálta reklámarcát egy fiatal világsztár, Ronaldo személyében. A Nike futballcipő felsőrésze kengurubőr és műbőr keverékéből készült.

A futball szerelmesei és művelői mind amatőr, mind profi szinten is szívesen használják a Nike férfi focicipők által nyújtott minőségi kvalitásokat. A talp felépítése a rezgéscsillapítást, a rugalmasságot és gyors sebesség- és helyzetváltást, a betét a láb kényelmét, a felsőrész kialakítása a könnyedséget, a stabilitást és az időjárási viszonyoknak megfelelő védettséget szolgálja. A talpszerkezeteknél egy a futócipőknél kifejlesztett technológiát, a Zoom Air-t is szokták használni. A Zoom Air lapos légbetét, amely a talp egészében biztosítja a párnázottságot. Ez bekerült a Nike teremcipő, Nike műfüves cipő és a Nike stopliscipő választékába is. A teremcipők szintetikus sima talppal készülnek, amely nem hagy nyomot. A műfüves cipők kisebb, de a talpon sűrűn elhelyezett vagy szélesebb, de ritkásan elhelyezett szintetikus anyagú (gumi) tüskékkel készülnek. A stopliscipők szintetikus anyagú (gumi) vagy fém stoplisokkal készülnek, amelyek stabilan a talphoz rögzülnek vagy kicsavarozhatóak.

A Nike futballcipők felsőrészét általában bőrből, szintetikus anyagokból, gyöngyvászonból készítik. Néhány teremcipő szintetikus, hálószerű anyagot/mesh/ tartalmaz, amely a légáteresztést biztosítja.

A Nike futballcipők kiválasztásába már elég erősen beleszól az is, hogy melyik kedvenc futballistánk éppen melyik modellt „koptatja”. Nike cipőben játszik többek között Cristiano Ronaldo, Neymar Jr, Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Mario Götze, Eden Hazard, Andrea Pirlo.

A Nike férfi focicipők gyártásába sok új fejlesztést is bevonnak: ACC-technológia (golflabda-felület), Flyknit-technológia („zoknis” felsőrész), Lunar-talp (ütéscsillapító rendszer).

A töretlen népszerűség a Nike férfi futballcipőknél sok közkedvelt modellt szült: Nike Tiempo, Nike Mercurial, Nike Elastico, Nike Magista, Nike Gato, Nike Total 90, Nike CTR360.

A futballtudást és a kedvenc játékosok cipőválasztását követve, de a minőségi elvárásokat megtartva a Nike a vásárlók körében már a legkeresettebb a focicipők vásárlása vagy internetes rendelése során.

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett