sportdivat

Több ezer termék kedvenc márkádból


Melegítő szett

Nike Girls Sportswear Track Suit

Nike Leány Melegítő Szett

Méretek: XLL
Változat alap ára:24499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 20499 Ft
Méretek: XLM
Változat alap ára:17499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 16149 Ft

Nike G NSW TRK SUIT FT

Nike Gyermek Melegítő Szett

Méretek: XL
Változat alap ára:21999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 18399 Ft
Méretek: 7
Változat alap ára:16999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 15999 Ft

Nike B TRK SUIT BF CORE

Nike Gyermek Melegítő Szett

Méretek: M
Változat alap ára:21499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 19799 Ft
Méretek: MSXLL
Változat alap ára:22499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 21499 Ft

Nike B NSW TRK SUIT BF CORE

Nike Gyermek Melegítő Szett

Méretek: SMLXL
Változat alap ára:21999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 19999 Ft

Nike B NSW TRK SUIT BF CORE

Nike Gyermek Melegítő Szett

Méretek: LMS
Változat alap ára:20999 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 17599 Ft

Nike B NK AIR TRK SUIT BF CUFF

Nike Gyermek Melegítő Szett

Méretek: SXL
Változat alap ára:26499 Ft
Alapár áfával együtt:
Ár: 19899 Ft

Nike Ruházat - Nike Melegítő

Nike Gyermek Melegítő Szett

A gyermek szabadidőruha két részből áll: nadrág és cipzáras felsőrész. Eredetileg a sportolóknak készült, a testük melegen tartására a versenyek előtt.

A 70-es években az edzőtermekben, de a termeken kívül is elfogadott viselet volt a melegítő. Az 1975-ös Bruce Lee mozi (Game of death) is nagyot emelt a népszerűségén. Ekkor már készítették pamutból, poliészterből, frottírból és velúrból.

A 80-as években a hip hop és a breakdance korszakában a nylon és a poliészter anyagok fényes külsőt adtak a melegítő szetteknek, „susogós” hangot hallattak és jellegzetes színkombinációkban kerültek a boltok polcaira.

A 90-es években visszajött a poliészter anyagú melegítő a divatba, ez köszönhető a zeneipar sztárjainak is, mint például Jay-Z vagy Sporty Spice a Spice Girls-ből. A 2000-es évek elején a velúr anyagból készültekkel együtt folytatódott a trend, majd az évtized végére kezdett kifáradni és visszatérni a sport világába.

Visszatérve a sportba 2006 óta az olimpiai részvételekre már híres divattervezők tervezik több résztvevő ország melegítő szettjeit, mint például Ralph Lauren vagy Stella McCartney.

A melegítő szettek viselete szorosan kapcsolható a szervezett bűnözői csoportokhoz is az egész világon, különösen az USA-ban, Nyugat- és Kelet-Európában. Ezt gyakran filmsorozatokban (Maffiózók) vagy mozifilmekben (Nagymenők, A tégla, Donnie Brasco) is megjelenítik.

A Nike melegítők már a 70-es években megjelentek a kínálatban, fokozatosan követve a trendeket és az anyagösszetételeket.

A Nike gyermek szabadidőruha fazonja a lezsertől a szűkítettig minden lehetséges formát felvonultat. Többször kapucnival is kiegészítik a felsőrészt.

A melegítő szetteken a leggyakrabban megjelenített motívum a „swoosh”, azaz a „pipa”, amely különböző méretekben szokott szerepelni.

Az utcán és szabadidőben hordott Nike gyermek szabadidőruhák pamutból készülnek, amelyek kellemes érzetet adnak és jó a hőtartásuk. Kisebb százalékban poliészterrel és elasztánnal is szokták keverni az anyagot, amely a rugalmasságot biztosítja.

A sportolásra is használt Nike gyermek melegítők nagy százalékban poliészterből készülnek DRI-FIT nedvességelvezető technológiával. A gyártási technológia segítségével az anyag puha, folyamatos kényelmet ad, a bőr szellőzését elősegíti és a lehető leggyorsabban szárad. Ezek általában az utcán is hordható modellek, amelyek híres sportolók monogramjával vagy a kedvenc focicsapat logójával vagy nemzeti címerével vannak ellátva. 

A vásárlók és az internetes megrendelők a minőség ismeretével és ismerőseik ajánlásával méltán válasszák maguknak a Nike gyermek szabadidőruhát sportolásra és utcai viseletre. 

GARANCIA
icon box1 15 NAPOS CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Személyes átvétel
icon box2

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG 600 HELYSZÍNEN.

Bővebb információ

házhozszállítás
icon box3

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK 15.000.- Ft felett